(ВІДЕО) Війні не знищити любов

НАЗАД
15 лютого 2024 11:21

Попри повномасштабну війну українці знаходять час для прекрасного, радіють моментам, які забарвлюють сіру буденність і неймовірно цінують почуття, які в жорстокій реальності дозволяють залишатися людьми.

Морський прикордонник Станіслав освідчився коханій дівчині Дар’ї. Неймовірний букет білих троянд, каблучка та зворушлива промова розчулили і вразили серце не тільки юної українки, а й усіх присутніх, які були свідками народження нового, непереможного майбутнього.

Рідні та друзі морського прикордонника допомогли йому втілити романтичний задум у життя і спланувати казкову атмосферу. На жаль, у нашому сьогоденні, багато закоханих далеко один від одного. Але ми, українці, сильні і незламні, а коли разом – ми непереможні.

«Скільки би доріг не прийшлось пройти – складних, радісних, важких, але коли ти зустрічаєш свою половинку, яка є твоїми крилами – ти хочеш пройти цей життєвий шлях разом. Я дякую долі, що вона подарувала мені дзеркальну душу – частинку мене», – каже Станіслав.

Не лише кохання, а й любов до Батьківщини палає в серцях цих молодих людей. Вони впевнені – Україна обов’язково переможе. А святий Валентин, як у добрій казці, подарує закоханим щастя, збереже чисте кохання і допоможе пройти нелегкий шлях до перемоги.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси